2020-21 Gelin Saçı Trendleri

 

2020-21 Gelin Saçı Trendleri

2019’un büyük saç aksesuarı trendi 2020’de de büyüyerek devam ediyor. Gösterişli gelin saç bantları, iddialı taçlar, dev çiçekler hem açık hem de toplu saç modelleriyle birlikte kullanılıyor.

İncilerin modası geçmiyor. Geçtiğimiz yıl özellikle taçları süsleyen inciler bu yıl gelin adaylarının sıkı at kuyruğu modellerinin zarif detayları olarak karşımıza çıkıyor.

Bu yılın trendlerini oluşturan saç aksesuarlarını inciler ve çiçeklerden sonra, kurdeleler ve fiyonklar ile şapkalar oluşturuyor.

2020’nin trendlerini oluşturan minimal ve Fransız büküm topuzlar, bohem dokunuşlar, kraliyet örgüleri, at kuyrukları ile birlikte tamamen doğallığın ön plana çıktığı düz saçlar da 2021 trendlerini şekillendirecek gibi görünüyor.

Trend gelin saçı modellerinden biri Sussex düşesi Meghan Markle’ın düğününde kullandığı gibi rahat Helenistik sokak tarzında, aslında çok basit görülse de bir tek telin bile yönünün önemli olduğu topuzlar, ortada toplanmış düşük topuzlar, romantik hafif dalgalar ve at kuyrukları.” – Sabit Akkaya

At kuyruğu

Doğal ve düz

Kraliyet Örgüsü

Fransız dalgaları ile oluşturulan romantik gelin saçları da 2021’nin popüler görünümlerini oluşturuyor.

Topuz Modelleri

Örgülü Topuz

 

Diğer Blog Yazıları

BİZ SİZİ ARAYALIMLÜTFEN FORMU DOLDURUNUZ